Sztárok

Katalin és Vilmos tette tönkre végleg Harry kapcsolatát? A walesiek miatt szakíthatott a herceggel egykori barátnője

Na persze Harry bátyja és felesége nem szólt közvetlenül bele a herceg és Chelsy Davy kapcsolatába, de mint kiderült, ők ébresztették rá a dél-afrikai származású nőt, hogy Harryvel való románcának nincs jövője.

Vajon ki volt a hibás?

Mint ahogyan arról pár napja mi is beszámoltunk, Sussex hercege pert indított a Daily Mirror nevű brit lap kiadójával, a Mirror Group Newspapers-el (MGN) szemben, a tárgyalás nyitónapján pedig maga Harry is megjelent, és órákon át csak sorolta és sorolta, hogy mit vétett ellene éveken át a sajtó. Mint elmondta, a bulvárlapok teljesen tönkretették az életét, és őket hibáztatta azért is, mert a Chelsy Davy-vel való kapcsolata véget ért, mondván a nő nem bírta már tovább elviselni a bulvár kíváncsi tekintetét, illetve azt sem tett jót szerelmüknek, hogy ahogy telt-múlt az idő, rájöttek, hogy gyakorlatilag senkiben sem bízhatnak meg maguk körül. Harry szerint a média képviselői olyan magánjellegű és bizalmas információkat tudtak meg, majd adtak át a nyilvánosságnak kettőjükkel kapcsolatban, melyekről egyébként sejtelmük sem lehetett volna, ha nem hallgatják le a telefonbeszélgetéseiket. Érthető tehát, hogy egy olyan átlagos családból származó lány, mint Chelsy, nem bírta tovább a média nyomását, ami egyébként Diana életét is megkeserítette. De mi vezetett pontosan a szakításhoz? Vajon tényleg csak a pletykalapok hibáztathatók azért, hogy Harry és Chelsy útjai különváltak? Mint kiderült, a szakításban Katalinnak és Vilmosnak is óriási szerepe volt, még akkor is, ha ezzel ők ketten nem voltak feltétlenül tisztában…

Harry és Chelsy 2004-ben ismerkedett meg egymással, miután az iskolában találkoztak: a barátságból hamar szerelem lett, ám kapcsolatuk nem volt mindig zökkenőmentes, Harry szerint épp az újságírók miatt, na meg persze azért, mert távkapcsolat volt közöttük, így idejük nagy részét a pár külön töltötte egymástól, egy másik országban.
Kattints a további képekért!

Sussex hercege pert indított a Daily Mirror nevű brit lap kiadójával, a Mirror Group Newspapers-el (MGN) szemben, a tárgyalás nyitónapján pedig ő maga is megjelent, és órákon át sorolta, mit vétett ellene éveken át a sajtó.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...
Sztárok
Sokkal érdekesebb története van a legendás zenekar egyik nagy slágerének, mint azt bárki is gondolta volna.