Sztárok

Katalin hercegnéről áradozott egy vadidegen Vilmosnak: így reagált a trónörökös a férfi szemtelen megjegyzésére

Katalin hercegnét a világ minden pontján ismerik és kedvelik, határtalan kedvességével, no meg persze elragadó bájával pedig milliók szívébe lopta be magát – nem csoda, hogy szép számmal akadnak rajongói a férfiak között is.

Sok férfi odáig van a walesi hercegnéért

Katalin hercegné a brit királyi család egyik, ha nem a legkedveltebb nőtagja. Népszerűségét elsősorban annak köszönheti, hogy néhai anyósához, Dianához hasonlóan rendkívül közvetlen, barátságos és nyitott az emberekkel, mindig ragyogó mosollyal köszönti a rajongóit, ráadásul nemcsak előkelőségként, hanem családanyaként is példát mutat – az pedig csak hab a tortán, hogy fantasztikus külső adottságokkal áldotta meg a sors. Egy szó, mint száz, Vilmos herceg rendkívül szerencsés, hogy hosszú évek óta a férjének mondhatja magát, azzal pedig bizonyára ő is tökéletesen tisztában van, hogy nem ő az egyetlen férfi a világon, akit megbabonázott a hercegné ellenálhatatlan bája – nemrég ráadásul testközelből is megtapasztalhatta, milyen érzés, hogy rajta kívül más is odáig van Katalinért. Részletek a galériában!

Vilmos herceg a napokban nyitotta meg a Royal Marsdenben található rákkutató és rákkezelő központot, az Oak Cancer Center intézményét, ahol több pácienssel is szóba elegyedett.
Kattints a további képekért!

Mindez nemrégiben, a jordán koronaherceg, Hussein esküvőjén történt, az esetről pedig egy videó is felkerült az internetre.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images
Forrás: People

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...