Sztárok

Fütyül az óriási korkülönbségre: közel 30 évvel fiatalabb énekesnőt csábított el a Szellemirtók sztárja

Ismét betoppant a szerelem a 72 esztendős Bill Murray életébe, ráadásul nem is akárkinek a személyében, a színész ugyanis egy nála közel 30 évvel fiatalabb énekesnővel jött össze.

Eltalálta Ámor nyila

Mindenki számára ismerősen cseng Bill Murray neve, aki elsősorban a Saturday Night Live amerikai tévéműsornak köszönheti a népszerűséget, emellett olyan világhírű filmekben bizonyította be a tehetségét, mint a Szellemirtók, az Idétlen időkig és a Zombieland. Noha karrierje során számos szakmai sikert aratott, magánélete mindeközben több alkalommal is mélypontra jutott, ugyanis mindkét házasságának válás lett a vége. Ráadásul második frigye, melyet 1997-ben kötött Jennifer Butlerrel, az idő előrehaladtával egyre rosszabbra fordult – kiderült, hogy mindkettőjükre jellemző volt az alkoholfogyasztás, mindezt pedig tovább súlyosbította, hogy a színész drogozott is. Ezt követően sokáig egyedülállóként élte az életét, nemrég azonban búcsút intett a magánynak, ugyanis beleszeretett egy nála 29 évvel fiatalabb énekesnőbe. Részletek a galériában:

Bill Murray-re ismét rátalált a szerelem, méghozzá nem is akárki rabolta el a szívét. A 72 éves színész új barátnője nem más, mint Kelis Rogers-Mora, művésznevén Kelis amerikai énekesnő és dalszerző.
Kattints a további képekért!

A kor csak egy szám - szokták mondani. Nos, úgy tűnik, ez különösen igaz Hollywood sztárjaira, akik ugyanis gyakran választanak 10-20 évvel fiatalabb, vagy éppen idősebb párt maguknak.

Leadfotó: Emma McIntyre/FilmMagic/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.