Sztárok

A tiszteletest alakító színész szexbotrányba keveredett: így alakult a Hetedik mennyország szereplőinek élete

Egy időben hatalmas népszerűségnek örvendett a családi köteléket éltető Hetedik mennyország. A sorozat után a Camden család tagjairól szinte teljesen megfeledkeztek - néhány kivételtől eltekintve.

Nem sikerült feltámasztani a Hetedik mennyország sorozatot

A Hetedik mennyország szereplőgárdája hosszú utat tett meg, mióta a sorozat 1996-ban elindult, és 2007-ben véget ért 11 évad után. Bőven volt ideje belopnia magát a Camden családnak a nézők szívébe. A tiszteletesnek és feleségének népes család jutott, hiszen a történet szerint hét gyerekkel áldotta meg őket a sors: ott van Matt, Mary, Lucy, Simon, Ruthie, valamint Sam és David. Egy időben rebesgették, hogy felélesztik a sorozatot, de kikötés volt, hogy a főszereplőnek halottnak kell lennie, mert már senki sem akart együtt dolgozni vele.

Kíváncsi vagy arra, mi történt a szereplőkkel?

Kattints a galériára!

Stephen Collins A férfi, aki a tiszteletest alakította a sorozatban, egy a TMZ által 2014-ben megjelent videóban bevallotta, hogy szexuálisan bántalmazott fiatal lányokat.1970-es és 1990-es években több tinédzsert is molesztált.
Kattints a további képekért!

Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.

leadkép: forrás: usmagazine.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...