Sztárok

Fontos dologra hívja fel a figyelmet Till Attila, így igyekszik változtatni mindennapi szokásain a műsorvezető

Tiil Attila és Ördög Nóra januártól a MOHU nagyköveteiként igyekeznek népszerűsíteni a szelektív hulladékgyűjtést és a környezettudatosságot.

Igyekszik változtatni fogyasztási szokásain

Till Attila családjával együtt rendkívül fontosnak tartja a környezettudatosságot, már nagyon régóta szelektíven gyűjtik a hulladékot, úgy véli viszont, hogy mindemellett lehetőségeink szerint folyamatosan tennünk és küzdenünk kell jövőnkért. A műsorvezető sokszor elgondolkodik azon, hogyan tudná fogyasztási szokásait is megváltoztatni, hiszen a szelektív hulladékgyűjtés mellett sajnos úgy gondolja, ők is rengeteg felesleges szemetet termelnek családjával.Tilla a rendszerezés fontosságát is kiemelte, melynek fontos részét képezik a REpont visszaváltó automaták is, éppen ezért nagyszerű, hogy a MOHU már 2000 automatát telepített szerte az országban, ez a szám pedig egyre csak nő. A teljes interjúért kattints a videóra!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egészséges és gyönyörű haj megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megfelelő hajbalzsamot használjunk, emellett viszont az sem mindegy, hogyan is használod az adott terméket.
Fashion&Beauty
Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!