Sztárok

Sármos rocker rabolta el Heidi Klum szívét: a modell bolondul 16 évvel fiatalabb férjéért, teljesen elválaszthatatlanok egymástól

Heidi Klum 2018 óta alkot egy párt a német pop-rock banda, a Tokio Hotel egyik alapító tagjával és gitárosával, Tom Kaulitz-cal. A szupermodell 16 évvel idősebb kedvesénél, ám a nagy korkülönbség egyáltalán nem okoz számukra nehézségeket, sőt: rajongásig imádják egymást.

Igaz szerelem

Heidi Klum szerelmi élete igencsak izgalmasan alakult: 1997-ben állt oltár elé Ric Pipino fodrásszal, ám a frigy nem tartott sokáig, mivel a német származású szupermodell viszonyt kezdett a Red Hot Chili Peppers énekesével, de a rocker hűtlensége miatt ez is megszakadt. Nem sokkal később összejött a Formula–1-es csapatvezetővel, Flavio Briatore-val, akitől 2004-ben világra jött lánya, a szintén modellként befutott Leni. Miután ezen kapcsolata is tönkrement, a híresség megismerkedett Seal brit énekessel, akinek 2005-ben fogadott örök hűséget Mexikóban; házasságukból két fiú (Henry Günther Ademola Dashtu és Johan Riley Fyodor Taiwo), valamint egy lány (Lou Sulola) született. Hét együtt töltött év után a szülők szétmentek, Heidi pedig 2014-től három éven át a művészeti kurátor Vito Schnabellel élt, mígnem 2018-ban megismerte a Tokio Hotel nevű zenekar egykori zenészét, akibe egy szempillantás alatt beleszeretett. A pár azóta is elválaszthatatlan egymástól annak ellenére is, hogy 16 év korkülönbség van köztük a világhírű manöken javára. Galériánkban megmutatjuk, milyen csodásan mutatnak közösen:

Számos kudarcba fulladt párkapcsolat után Heidi Klum 2018 májusában bejelentette, hogy belépett az életébe az új románc, méghozzá a Tokio Hotel egykori gitárosának, Tom Kaulitz-nak a személyében.
Kattints a további képekért!

Kabir Bedi, a Sandokan című tévésorozat indiai sztárja összesen négyszer házasodott: először Protima Bedi táncost, majd Susan Humphreys divattervezőt, aztán Niki Bedit vezette az oltár elé, de mindegyik frigy válással végződött. A világsztár 8 évvel ezelőtt fogadott örök hűséget negyedik feleségének, aki ugyan 29 évvel fiatalabb nála, de ez az apróság nem állhat a szerelmük útjába.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Eonline

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.