Sztárok

Döbbenetes a hasonlóság: ez a nő akár Katalin hercegné ikertestvére is lehetne - Épp úgy néz ki, mint Vilmos felesége

Egyszerűen döbbenetes, hogy Heidi Agan épp úgy néz ki, mint a trónörökös Vilmos herceg imádott neje – pont mintha egymás tükörképei lennének.

Lehetetlen megkülönböztetni őket egymástól

Biztos te is elgondolkodtál már azon, hogy vajon él-e valahol a világon egy olyan ember, aki épp úgy néz ki, mint te – na persze azok számára, akiknek van egy ikertestvére, ez nem túl releváns kérdés, de sokan keresik hasonmásaikat. Számos olyan történetet hallhattunk már, hogy két ember véletlenszerűen találkozott, és egyszerűen megdöbbentek, amikor meglátták a másikat, hiszen olyanok voltak, mint két tojás, és mint utólag kiderült, semmiféle rokoni kapcsolatban nem álltak egymással. Nos, bizony a hírességeknek is vannak hasonmásaik, például Katalin hercegnének: egy brit nő egy az egyben úgy néz ki, mint Vilmos felesége, épp ezért nem meglepő módon kenyerét is ezzel keresi. Galériánkban mutatjuk Heidi Agant, aki akár Katalin eltitkolt ikertestvére is lehetne – vigyázat, döbbenetes képek következnek!

Meg tudod különböztetni, melyik az "eredeti" Katalin? Nos, ha nem megy segítünk: a bal oldali képen szerepel a valódi hercegné, míg a jobb oldalon Heidi Agan, Katalin hasonmása látható, aki hivatásos hasonmásként dolgozik, munkájával pedig több ezer dollár üti a markát évente. Az Egyesült Királyságban ugyanis annyira nagy kultusza van a brit királyi családnak, hogy hasonmásaik is úszkálhatnak a pénzben.
Kattints a további képekért!

Jó ideje már, hogy mindenki azon morfondírozik, vajon miért nem békült még ki Harry és Meghan a királyi család többi tagjával – nos, mint az kiderült, a mai napig tartó rossz viszony mögött Kamilla állhat, ugyanis a királyné lehet a ludas abban, hogy a sussexiekre még mindig haragszik mindenki.

Leadfotó: MTI/EPA/Robert Perry

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.