Sztárok

Piszkosul jóképű férfi Kate Hudson ritkán látott bátyja: hódít a nők körében a sármos Oliver – fotók

Kate Hudson és Oliver Hudson szoros testvéri kapcsolatot ápolnak egymással. A színésznő életéről és karrierjéről sokat lehet tudni, jóképű fivére azonban jóval kevesebbet szerepel a rivaldafényben.

Imádják egymást

Kate Hudson Hollywood egyik legkeresettebb színésznője: a világon mindenhol ismerik a nevét, hiszen olyan kasszasikerekben játszott szerepet, mint a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, illetve a Bolondok aranya. Kivételes karrierje mellett a magánéletére is büszke lehet: bár a korábbi párkapcsolatai nem alakultak túl fényesen, mostanra három gyönyörű gyermek édesanyjának mondhatja magát, emellett 2016-ban rátalált az igaz szerelem is Danny Fujikawa személyében, aki tavaly ősszel megkérte a kezét. Ráadásul Goldie Hawn és Bill Hudson lányaként eleve egy különleges család tagjának mondhatja magát, hiszen több testvére is van, akikkel mind jó viszonyt ápol. A legszorosabb kapcsolata a három évvel idősebb bátyjával, Oliverrel van, akivel gyerekkoruk óta legjobb barátok is egyben: a férfiről jóval ritkábban hallhatunk, mint a színésznőről, pedig mostanra hatalmasra nőtt a követőtábora az Instagramon – nem is csoda, ugyanis húgához hasonlóan kifejezetten szerencsés géneket örökölt. Galériánkban megmutatjuk, kicsoda pontosan Kate Hudson jóképű testvére:

Kate Hudson 1979-ben, míg bátyja 1976-ban látta meg a napvilágot: már gyerekként is jól kijöttek egymással, köszönhetően annak, hogy az a kevés, három év korkülönbség sosem vert éket közéjük.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.