Sztárok

Sosem hallott történetet mesélt a gyerekkoráról Majka: így indult a népszerű rapper karrierje

Majka ma már szerte az országban a legnagyobb bulikat hozza össze, de kevesen tudják, hogyan indult zenei karrierje az ózdi hősnek.

Ő is indult valahonnan

Nincs ma olyan ember Magyarországon, aki ne látta volna műsorvezetőként, esetleg ne hallotta volna legalább egy slágerét: Majka hazánk egyik legkedveltebb előadójának számít, rengetegen rajonganak érte, teltházas koncertekkel nyűgözi le a közönségét, ráadásul műsorvezetőként is bármilyen produkcióban megállja helyét. Mégis, a legtöbben nem is tudják, hogyan jutott a csúcsok csúcsára, pedig volt idő, amikor ő is csak a tükör előtt gyakorolta az éneklést. A rapper nemrég őszintén mesélt a gyerekkoráról, a fejlődéséről, valamint arról, mit gondol legújabb felfedezettjéről, Perrinről. Részletek a galériában!

Fesztiválok állandó főszereplője, teltházas koncerteket ad az ország legnagyobb bulihelyein, majd ráadás koncerten újra púposra pakolja ezeket a nézőtereket. Mostanában azonban arra is van ideje, hogy támogassa a feltörekvő tehetségeket.
Kattints a további képekért!

Hosszú hallgatás után Curtis tisztázta, miért nem jelent meg a villányi koncertjén, valamint őszintén vallott arról is, valójában miért váltak szét Majkával.

Leadfotó: Instagram/ majesz187

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Cate Blanchett, napjaink egyik legsokoldalúbb színésznője, aki megannyi ikonikus filmben nyújtott emlékezetes alakítást. Azonban nemcsak vitathatatlan tehetségének, hanem kivételes külső...
Sztárok
Robin Williams a nyilvánosság előtt úgy tűnt, mindig szerepet játszik; szórta a poénokat, hogy megnevettesse az embereket, közben pedig nem titkolta alkoholproblémáit és házasságai kudarcát. Azonban...
Lifestyle
Vigyázat, mert a Google segít nekünk a munkakerülésben a régi élményekkel.