Sztárok

Sosem hallott történetet mesélt a gyerekkoráról Majka: így indult a népszerű rapper karrierje

Majka ma már szerte az országban a legnagyobb bulikat hozza össze, de kevesen tudják, hogyan indult zenei karrierje az ózdi hősnek.

Ő is indult valahonnan

Nincs ma olyan ember Magyarországon, aki ne látta volna műsorvezetőként, esetleg ne hallotta volna legalább egy slágerét: Majka hazánk egyik legkedveltebb előadójának számít, rengetegen rajonganak érte, teltházas koncertekkel nyűgözi le a közönségét, ráadásul műsorvezetőként is bármilyen produkcióban megállja helyét. Mégis, a legtöbben nem is tudják, hogyan jutott a csúcsok csúcsára, pedig volt idő, amikor ő is csak a tükör előtt gyakorolta az éneklést. A rapper nemrég őszintén mesélt a gyerekkoráról, a fejlődéséről, valamint arról, mit gondol legújabb felfedezettjéről, Perrinről. Részletek a galériában!

Fesztiválok állandó főszereplője, teltházas koncerteket ad az ország legnagyobb bulihelyein, majd ráadás koncerten újra púposra pakolja ezeket a nézőtereket. Mostanában azonban arra is van ideje, hogy támogassa a feltörekvő tehetségeket.
Kattints a további képekért!

Hosszú hallgatás után Curtis tisztázta, miért nem jelent meg a villányi koncertjén, valamint őszintén vallott arról is, valójában miért váltak szét Majkával.

Leadfotó: Instagram/ majesz187

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egyre nagyobb teret hódít a zero waste, nem véletlenül. Tudatos hozzáállással és újrahasznosítással nemcsak a környezetet kíméled, de rengeteget spórolhatsz is vele.
Sztárok
A híresség a Facebook-fotóhoz fűzött szöveges kommentárjában azt is elárulta, miért vállalta a pikáns felvételt.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nemigen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!