Vége a titkolózásnak: a TV2 jóképű sztárja végre megmutatta szerelmét, nem akármilyen videót posztolt - A szőke szépség félmeztelen a felvételen

A szexi táncos olyan videót posztolt titokzatos barátnőjéről, amilyenre senki sem számított: a tehetséges fiatal félmeztelenül, egy szál tangában mutatta meg szerelmét, aki a felvételek alapján bizony nem Gelencsér Timi.

Vajon ki lehet ő?

Hegyes Bertalan nevét az emberek többsége a TV2 táncos műsorából, a Dancing with the Starsból ismerte meg: a 24 magyar bajnoki címmel rendelkező tánctanár Gelencsér Tímea partnere volt a műsor első évadában, amit ők ketten meg is nyertek. A második szériában a modell Nagy Réka mestere volt, Bercit pedig mindkét gyönyörű nővel összeboronálták már: Gelencsér Timivel a fiatalok saját bevallása szerint csupán szoros barátság van közöttük, míg Rékával sem volt soha több egyszerű jó viszonynál és munkakapcsolatnál, habár a verseny alatt egy-egy koreográfia során akadtak köztük intim pillanatok. Nos, annyi biztos, hogy Berciért rajonganak a nők, ő pedig egyáltalán nincs híján a szépségekből, elég, ha csak az előbb említett két csinos hírességet vesszük. Bár magánéletéről nem szokása nyilatkozni, a jóképű táncos Instagram-oldalán most mégis megosztott egy bensőséges videót, ahol minden bizonnyal barátnőjével látható, aki a felvétel alapján egy szőke bombázó. Úgy tűnik tehát, hogy a rajongók bánatára Hegyes Berci szíve már foglalt, így a bajnok nem erősíti többé a szinglik táborát. Galériánkban mutatjuk a bizonyítékot, ami bizony felrobbantotta az internetet!

Gelencsér Timivel a DWTS alatt lettek jóbarátok, és habár sokan abban reménykedtek, hogy Berella egy párt alkot, állítólag soha nem volt köztük romantikus jellegű viszony.
Kattints a további képekért!

Bár tagadja a vádakat, a sajtó mégis attól hangos, hogy Elon Musk viszonyt folytatott Sergey Brin Google-alapító feleségével, aki egyébként jó barátja volt a világ leggazdagabb emberének – nos, annak ellenére, hogy Elon tagad, a New York Post szerint mégis térdre ereszkedve kért bocsánatot a férfitől.

Leadfotó: Instagram/hegyesberci

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.