Sztárok

Megtört a jég: most először mesélt új szerelméről Harsányi Levente, akire hosszú agglegényévek után talált rá a boldogság

A műsorvezető büszkén újságolta el nemrég, hogy hosszúra nyúlt szinglisége véget ért: ismét eltalálta Ámor nyila. Noha a szerelem még rendkívül friss, Harsányi Levente számára máris mámorító érzés, hogy végre megoszthatja az életét egy társsal.

Az égiek meghallgatták a titkos óhaját

Hosszú évekig az átlagos agglegények életét élte az 53 éves Harsányi Levente: a műsorvezető házassága még 2017-ben futott zátonyra, míg utolsó komoly párkapcsolata 2020-ban ért véget. A híresség nem vágyott görcsösen egy új szerelemre pusztán azért, hogy enyhüljön a magánya, ugyanakkor - ahogy arra a Blikk cikke rámutatott - egy ideje már késznek mutatkozott az ismerkedésre. Szerencsére az égiek nemrég meghallgatták Harsányi Levente titkos óhaját: a közkedvelt médiaszemélyiség szíve újra foglalt, egy fiatalabb nőbe habarodott bele, és bár még csak kapcsolatuk kezdeti fázisánál tartanak, a Sportrádió műsorvezetőjéből csak úgy dől a szó, ha új partneréről kell mesélnie. Nem hiszed? Lapozd fel galériánkat, rögtön jön a híresség teljes vallomása!

"Hosszú idő után van egy hölgy az életemben, akivel alakulóban van valami. Annyit árulhatok el róla, hogy fiatalabb és alacsonyabb nálam. Viszonylag még friss a dolog, ezért nem szeretnék bővebben beszélni róla. Ha majd komolyabbra fordul közöttünk a kapcsolat, talán együtt is fogunk mesélni. Az tény, hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában, haladunk az úton, jó minden" - kezdte beszámolóját a Blikknek Harsányi Levente.
Kattints a további képekért!

Az Oscar-díjas színésznőnek a jelek szerint évek óta nem volt komoly párkapcsolata, most azonban fordulhatott a kocka, ráadásul meglehetősen tehetős partnert választott magának.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Samy Nacerit a Taxi-filmek tették világhírűvé, de ezt nem tudta igazán jól kihasználni. Sok botrányon van túl, ami azért meg is látszik rajta.
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...