Sztárok

Courteney Cox tinilánya csodaszép ifjú hölgy lett: a 18 éves Coco tiszta anyja, hihetetlen, mennyire hasonlít a színésznőre

Courteney Cox nagyon szoros viszonyt ápol csodaszép lányával, a 18 éves Cocóval, aki rengeteg tehetséget örökölt híres édesanyjától – sőt, minden jel arra mutat, hogy a Jóbarátok színésznőjéhez hasonlóan rá is sztárkarrier vár.

Gyönyörű és tehetséges

Courteney Cox nevét a Jóbarátok című sorozatnak köszönhetően ismerte meg a világ. Az általa játszott karakter, Monica Geller legnagyobb álma az volt, hogy gyerekeket szüljön, ami valóra is vált a széria 2004-es fináléjában. Ráadásul maga a színésznő is ebben az évben lett édesanya: korábban több mint 10 évig volt David Arquette felesége, tőle született a lánya, Coco. Bár a házaspár kapcsolata végül zátonyra futott, a válás után is mindketten jelen maradtak a gyermekük életében, akit hétéves korától elsősorban a színésznő nevelt. Coco mostanra gyönyörű, 18 éves hölggyé cseperedett, aki egyre jobban hasonlít az édesanyjára. Galériánkban megmutatjuk, milyen dögös Courteney Cox nagylánya:

Noha anya és lánya között nagyon szoros a viszony, volt idő, amikor rengeteget veszekedtek – a színésznő elmondása szerint ugyanis Coco kamaszkora cseppet sem volt konfliktusmentes. Ám még a rendszeres viták sem tudtak közéjük éket verni, sőt valójában soha nem tudnának igazán megharagudni egymásra.
Kattints a további képekért!

A 2023-as Oscar-gáláról Salma Hayek sem hiányozhatott, aki óriási meglepetést okozott a jelenlévőknek, hiszen meseszép tinilányával érkezett a vörös szőnyegre.

Leadfotó: Randy Holmes/ABC via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.