Fájdalmas, mire figyelmeztették Harryt és Meghant: gyermekeik jövője a tét

Jennie Bond királyszi szakértő szerint súlyos következményekkel járhat a jövőben mindaz, amit Harry herceg és Meghan Markle mostanában tesz.

Nem lesz jó vége

Harry és Meghan jó pár éve Amerikában élnek gyermekeikkel, Archie-val és Lilibettel, akiknek igyekeznek kiegyensúlyozott, boldog, normális és átlagos hétköznapokat biztosítani. Míg otthon nagy a családi béke, a herceg rokonságával korántsem ápolnak jó kapcsolatot, sőt: az elmúlt esztendőkben a sussexiek számos botrányt keltő állítást fogalmaztak meg a palota falai mögött zajló konfliktusokról, vádjaiktól pedig nem kíméltek szinte senkit. Az elmérgesedett viszony azt eredményezte, hogy már Károly sem igazán hajlandó nyitni kisebbik fia felé, Vilmos pedig egyenesen elhatárolódik attól, hogy a békülés útjára lépjenek. Ha mindez nem lenne elég, a szakértő szerint Harryéknek még fiuk és lányuk miatt is aggódniuk kell, méghozzá nem is akármiért; részletek a galériában!

Jennie Bond úgy véli, hogy az elidegenedés pusztító hatással lehet Archie hercegre és Lilibet hercegnőre."Amikor a gyerekek felnőnek, velük született kíváncsiságból érdekelni fogja őket az örökségük és a hátterük. És amikor az örökséged a világ egyik leghíresebb családja, kétségtelenül furcsának és talán szomorúnak fog tűnni, hogy alig ismered vagy emlékszel rájuk” – magyarázta a kommentátor.
Kattints a további képekért!

Meghannak nyomós oka volt arra, hogy szülinapos kislányára egy világoskék ruhát adott rá.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Lifestyle
A Spabook.net információi szerint 15 százalékos áremelés várható az állami fenntartású Dagály Gyógy-, Strandfürdő és Uszodában.
Egészség
Vannak bizonyos élelmiszerek, amelyekből késő este már nem érdemes falatozni, ugyanis nem fogunk tőlük jól és mélyen aludni, valamint hízáshoz is vezethetnek, ha lefekvés előtt fogyasztunk belőlük.