Sztárok

Halálra szúrta szerelmét a népszerű modell, a rendőrség őrizetbe vette őt - Ezzel vádolják a nőt, aki állítása szerint önvédelemből ölt

Néhány hónapja vesztette el a szerelmét, ő maga szúrta le. Azt állította, önvédelemből tette, most azonban váratlanul rendőrök mentek érte.

Gyilkosság

Vajon mennyire volt mély és igaz ez a szerelem? Ezt a kérdést ettük fel idén áprilisban, amikor kiderült, hogy egy huszonéves népszerű Insta-sztár késsel szúrta halálra a szerelmét. A rendőrség akkor sokáig csak azt vizsgálta, hogy szándékosan tette-e vagy csak önvédelemből. Korábban ugyanis több lap is arról számolt be, hogy a rendőröknek többször ki kellett vonulnia a pár otthonához, hiszen gyakran összevesztek. Nemrégiben váratlan fordulatot hozott az ügy - a 25 éves lányt a TWN.hu híre szerint letartóztatták.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A melltartó vásárláshoz hasonlóan a megfelelő bikini kiválasztása is kifejezetten nehéz feladatot jelenthet, különösen a nagyobb keblekkel rendelkező hölgyek számára.
Lifestyle
Azt hisszük, csak nekünk nőknek kellemetlen nőgyógyászhoz menni, pedig sokszor a dokik is kiakadnak egy-egy betegen. Most azt is elárulták, miért.
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.