Sztárok

Több barátnője is volt: őket szerette Vilmos herceg Katalin hercegné előtt – fotók

Vilmos herceg és Katalin hercegné hosszú évek óta kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, ám a trónörökös a megismerkedésük előtt több nővel is randizott.

Belőlük is lehetett volna hercegné

Vilmos herceg és Katalin hercegné 2001-ben találkozott először a skóciai St. Andrews egyetemen, ahol mindketten művészettörténetet hallgattak. A barátságból hamarosan szerelem szövődött, 2004-ben pedig a nyilvánosság előtt is felvállalták a kapcsolatukat, s bár néhány évvel később rövid időre szakítottak, Diana walesi hercegné idősebbik fia végül feleségül kérte szíve választottját. A nagyszabású esküvőre 2011. április 29-én, 11 órakor került sor a londoni Westminster apátságban, a ceremóniát pedig világszerte több millióan kísérték figyelemmel. A tündérmese előtt azonban természetesen mindketten randizgattak másokkal is, igaz, a hercegné szívét Vilmos előtt csak egyetlen férfi tudta meghódítani, aki történetesen az iskolatársa volt. De persze a herceget sem kellett félteni, ha szívügyekről volt szó, hiszen mielőtt megismerte a feleségét, több barátnője is volt. Galériánkban megmutatjuk, kik hódították meg Vilmos herceget Katalin hercegné előtt:

Jecca Craig Vilmos herceg 2000-ben találkozott először Jecca Craiggel, akivel egy kenyai farmon töltöttek együtt csaknem egy évet. A herceg állítólag beleszeretett a lányba, ám Jecca vadóc természete miatt nem igazán volt közös jövőjük. Azt pletykálták, Vilmos herceg azért szakított 2007-ben Katalin hercegnével egy időre, mert nem bírta kiverni a fejéből Jeccát. Lehet ebben valami, mert a herceg ott volt a nő esküvőjén, felesége azonban nem kísérte el.
Kattints a további képekért!

A férfi állítását saját fián keresztül próbálja bebizonyítani a világnak, nem sokan akadnak azonban, akik hisznek neki...

Leadfotó: Instagram/ dukeandduchessofcambridge

Oldalak

Sztárok