Sztárok

Íme a megrázó részletek: ez történt valójában, amikor Brad Pitt egy magánrepülőn bántalmazta Angelina Jolie-t

Az eset még 2016-ban történt, s az Oscar-díjas színész ellen az FBI is nyomozást folytatott, mivel állítólag testi sértést is elkövetett a magángépen.

Ilyen volt az álompár magánélete a kulisszák mögött

Döbbenetes állítással állt elő 2016-ban az Oscar-díjas amerikai színésznő, Angelina Jolie: elmondása szerint akkori férje, Brad Pitt egy magánrepülőgép fedélzetén bántalmazta őt és fiukat, Maddoxot - írja a Variety. Jolie aztán egy FBI-ügynöknek részletesen elmesélte, milyen fizikai és verbális abúzust volt kénytelen elszenvedni akkori férjétől, akiről köztudott, hogy ebben az időszakban szenvedélybetegségével, az alkoholizmussal is küzdött. A Puck arról ír, hogy a világhírű hollywoodi színésznő állítása szerint Pitt az utazás egy pontján a repülőgép hátuljába vitte, mindkét vállát megragadta, majd a következőt mondta neki: "Te b*szod szét ezt a családot!"

Az eset részleteit taglaló dokumentum szerint ugyanezen az úton fizikai bántalmazásra is sor került Pitt részéről: Jolie ekkor a könyökén sérülhetett meg. A színésznő nyomatékosította: Brad Pitt ebben az időszakban erősen alkoholizált, sőt egy alkalommal sört is öntött rá. A hollywoodi színész csapata minden vádat tagad.

Az eset részleteit végighallgató különleges ügynök, és egy ügyészhelyettes találkozója nyomán Jolie a büntetőeljárás elhagyása mellett döntött, de névtelenül benyújtott egy keresetet az FBI ellen, hogy megszerezhesse a Brad Pitt elleni szövetségi nyomozással kapcsolatos dokumentumokat.

Fotó: 123rf

Lapozz, még nem értél a cikk végére!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Végre valamiben első a magyar - gondolhatnánk. Csakhogy egy elég súlyos és veszélyes lista élére kerültünk fel, amire egyáltalán nem lehetünk büszkék.
Sztárok
Paul Walker kész volt új fejezetet nyitni az életében, ám tervei már sosem valósulhattak meg…
Lifestyle
A pénzlevelű pileát gazdagságvonzó növénynek tartják, ráadásul nemcsak az anyagiak rendezésében segít, de még jól is mutat a lakásban.