Sztárok

Grace Kelly 29 éves unokája igazi stíluskirálynő: a ritkán látott Pauline nemcsak szép, de tehetséges is

Grace Kellynek több olyan unokája is van, akik nem, vagy alig élik az életüket a reflektorfényben - az egyikük a csinos Pauline Ducruet.

Grace igazán büszke lenne rá

Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Grace Kellynek három gyermeke született III. Rainer monacói uralkodótól, Albert, Karolina és Stefánia. A hercegné fia és két lánya azóta már szintén családos emberek: Stefánia hercegnőnek például három gyermeke van, Louis, Camille és Pauline - utóbbi igazi természetes szépség, akit egyben remek stílusérzékkel is megáldott a sors. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki Grace Kelly 29 éves lányunokája!

Az egy nap múlva 59 éves Stefánia hercegnő szintén jelen volt, amikor anyja, Grace Kelly 1982 őszén életét vesztette egy tragikus autóbalesetben. Stefánia ekkor mindössze 17 éves volt, és komoly sérüléseket szenvedett, de a balesetet szerencsére neki sikerült túlélnie.
Kattints a további képekért!

Alexandra hannoveri hercegnő rangjához méltó gyönyörű nő, aki édesanyja és világhírű nagyanyja génjeit örökölve igazán szerencsésnek mondhatja magát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Jaipurtól Whistlerig, íme nyolc rendkívüli, díjnyertes ház, amelyek nemcsak gyönyörűek, de még az energiafogyasztásuk is minimális.
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.