Gólyahír! Megszületett Dér Heni kisfia

Újabb sztárbaba érkezett, 2021. május 13-án, csütörtökön megszületett Dér Heni és párja, Bakos Gergely gyermeke, ám hogy milyen körülmények között érkezett meg a kicsi, arra ők maguk sem számítottak.

Megszületett Dér Heni kisfia, Bendegúz

Dér Heni az elmúlt napokban többször is beszámolt arról, hogy azt gondolták, ezeken a napokon már otthon lehetnek első gyermekükkel, ám a baba nem szeretne kibújni.

Több alkalommal is a rajongók segítségét kérte abban, milyen házi praktikát tudnak arra, hogy a baba végre megszülessen, ám nagyon úgy tűnt, semelyik módszer nem segít. Egészen máig, amikor a követői közül többen megjegyezték, estére már megérkezik kisfiuk.

Az énekesnő öt órával ezelőtt még arról posztolt, málnalevél teát iszik, ezt a tanácsot is egy kedvelője adta neki, szerinte az italtól megindulhat majd a szülés. A tanácsadó pedig nem tévedett, így is történt, erről a Story magazin számolt be.

"Megérkezett Dér Heni és férje, Bakos Gergely első gyermeke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett. Az anya és a baba is jól vannak, csupán a reggeli forgalmi dugó okozott egy kis riadalmat" - írta a lap. Az utolsó mondat pedig igen nagy galibát okoztt, az énekesnő sem gondolta volna, hogy milyen körülmények között dönt úgy Bendegúz, hogy itt az idő.

Ha kíváncsi vagy, pontosan mi történt, olvasd el galériánkat!

2021. május 13-án, csütörtökön megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyermeke, Bendegúz. Az esemény azonban egy váratlan szituációban vette kezdetét.
Kattints a további képekért!

Leadfotó:instagram.com/heni_der_official

Oldalak