Sztárok

Hatalmas a boldogság Léka-Kiss Ramónáéknál: új taggal bővül a család – Fotó

A gyönyörű műsorvezető közösségi oldalán osztotta meg a csodás hírt rajongóival és követőivel.

Nem is lehetne örömtelibb számukra az év vége

Lékai-Kiss Ramóna rendszeresen megosztja életének fontosabb pillanatait az Instagram-oldalán, legyen szó bármiről: férjével való randevúiról, vagy éppen fiával közös programjairól. Noéra a műsorvezető természetesen mindennél büszkébb: a műsorvezető a hónap elején lett 37 éves, születésnapját pedig nem egy napig, hanem egy egész héten át ünnepelte, a jeles nap alkalmából pedig több fotót is megosztott, amelyekhez rendre megható, szívbe markoló szöveget is írt. Ilyen volt például az, amikor újra posztolta közös képét az akkor még újszülött Noéval: „Itt van Ő, akiért örökre hálás leszek…és aki a második képen bemutatott nézésével bármit, de tényleg bármit elér nálunk” – írta akkor. Nos, azt mindig is tudni lehetett, hogy Ramóna házasságát fia érkezése koronázta meg 2019-ben, a műsorvezető pedig azóta is élvezi az anyaság minden egyes pillanatát. A híresség most újabb örömhírt osztott meg közösségi oldalán: ismét új taggal bővül a család, a nagy bejelentés híre pedig felrobbantotta az internetet!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!