Gólyahír! Második gyermekét várja a modell, intim képpel jelentette be az örömhírt

Ashley Graham 2020 januárjában adott életet első gyermekének, egy kisfiúnak, most pedig újra várandós.

Mindenki gratulál

Ashley Graham, a világ egyik legismertebb plus size modellje hatalmas örömhírrel örvendeztette meg követőit Instagramon: kiderült, hogy újra várandós, miután 2020. január 18-án világra hozta első gyermekét, Isaac-et. Azóta a 33 éves szupersztár már anyasága legintimebb pillanatát is megmutatta a nagyvilágnak, mást sem látni közösségi oldalán, minthogy kivirult, és egész egyszerűen fürdőzik a boldogságban. Ám attól, hogy anya lett, a modell ugyanolyan büszkén vállalja testét, és folyamatosan vagány és szexi képekkel lepi meg követőit: bátran megosztja a fia társaságában töltött legbensőségesebb mozzanatokat is, legyen szó játékról vagy éppen az igen intimnek számító szoptatásról, de természetesen férjét is mutatja, ha teheti. Most egy hozzá méltó képpel jelentette be újabb terhességét is, ahol szinte teljesen meztelenül látható.

Lapozz, mutatjuk!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.