Sztárok

Goldie Hawn és Kurt Russel olyan dolgot tett az unokájáért, amit nem minden nagyszülő vállalna: Fotóval örökítették meg a ritka pillanatot

Ez már hivatalos: Goldie Hawn és Kurt Russel a legcukibb és legmenőbb nagyszülők a világon.

Mindenki ilyen nagyszülőkre vágyik

Goldie Hawn lányának - aki egyébként Kurt Russel mostohalánya - kislánya, Rani most lett 4 éves, amit a nagyszülei méltó módon meg is ünnepeltek vele. Nem volt azonban teljesen szokványos szülinapi zsúr, ugyanis mindenki beöltözött, így varázsoltak mosolyt a kis Rani arcára. És bizony, a beöltözés alól Hawn és Russel sem volt kivétel, ők is magukra öltöttek egy jelmezt, hogy teljes legyen a kislány öröme.

Goldie Hawn Hamupipőke bőrébe bújt, minden részletre figyelve, hiszen még tiarája is volt. Bár az üvegcipő a hosszú ruhától nem látszik, de nem lepődnénk meg, ha erre a részletre is adott volna. A 71 éves Kurt Russel sem fogta vissza magát, ékes hercegi ruhát öltött magára, így méltó módon állt csodálatos Hamupipőke partnere mellett.

A nem mindennapi pillanatról egy fotót is posztoltak Hawn Instagram-oldalára, amin az is látszik, hogy a kis Rani sem fogta vissza magát, amikor a jelmezválasztásról volt szó. Nagymamájához hasonlóan ő is Hamupipőke bőrébe bújt és egy igazi hercegnős, habos-babos ruhát öltött magára. Persze, a fejdísz az ő öltözékéből sem maradhatott el.

Forrás: Instagram Fotó: GettyImages

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.