Sztárok

Glenn Close 76 évesen is igazán dekoratív: a színésznő kisugárzása még mindig a régi, ilyen remekül fest napjainkban – fotók

Glenn Close már a 76. születésnapját ünnepli, ám ez egyáltalán nem látszik rajta: a Golden Globe- és Emmy-díjas színésznő napjainkban is remekül fest, ráadásul még az ősz haj is csodásan áll neki.

Ma is tündököl

Glenn Close 1947. március 19-én látta meg a napvilágot a Connecticut állambeli Greenwichben egy előkelő család lányaként – nagyapja természettudós volt, apja pedig kórházat nyitott Afrikában, ezért gyermekkorában több évet élt ott családjával. Miután hazaköltöztek Amerikába, Glenn a kamaszéveit főleg zenéléssel töltötte, erre azonban hamar ráunt, s inkább a továbbtanulást választotta, így beiratkozott dráma és antropológia szakra. Első filmes szerepét 1982-ben, a Garp szerint a világ című műben kapta, a karakter megformálásáért pedig rögtön Oscar-díjra jelölték, csakúgy, mint következő, 1983-as filmjéért is, A nagy borzongásért. Onnantól kezdve nem volt kérdés, hogy egyenes út vezet számára a világhírnév felé; Glenn rögvest a legnagyobb hatású sztárok közé emelkedett, népszerűsége és sikere pedig mind a mai napig töretlen. S noha már 76 éves, kisugárzása éppoly csodálatos most is, mint fiatal éveiben. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban az imádott filmsztár:

Glenn Close számára az igazi kiugrást 1987 év hozta meg, akkoriban a Végzetes vonzerő című erotikus thrillerben egy bosszúálló nőt kellett eljátszania, jutalma pedig egy újabb Oscar-jelölés lett a legjobb színésznő kategóriában, ahogy a következő évben is, akkor Merteuil márkinőért a Veszedelmes viszonyokban.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: GARCIA/Gamma-Rapho via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.