Sztárok

Emlékszel rá? Ő volt a Vészhelyzet Abby nővére: ennyit változott 15 év alatt a karaktert alakító színésznő, Maura Tierney – fotók

Maura Tierney egyik leghíresebb szerepe Abby Lockhart nővér volt a Vészhelyzet című kórházsorozatban. A színésznő 15 évvel ezelőtt hagyta ott a szériát, de azóta is aktívan dolgozik.

Akkor és most

Magyarországon is hatalmas sikert aratott a Vészhelyzet című sorozat, amely betekintést engedett az orvosok munkájába és a megyei kórház sürgősségi osztályának mindennapjaiba, mindezt drámai elemekkel, valamint izgalmas cselekménnyel megfűszerezve – a széria 1996-ban került képernyőre, és 15 évadon át futott, egészen 2009-ig. Maura Tierney a hatodik évadban csatlakozott a csapathoz Abby Lockhart nővér szerepében, és az utolsó pillanatig az egyik fő karaktere maradt a sorozatnak. De mi történt azóta a színésznővel, és hogyan él napjainkban? Részletek a galériában!

Maura Tierney gyermekkora óta színi pályáról álmodozott, így senkit sem ért meglepetésként, amikor a gimnáziumi tanulmányok befejezése után a New York Egyetemen kezdett először táncot, később pedig drámát tanulni.
Kattints a további képekért!

A Vészhelyzet közkedvelt Carter dokija lassan 10 éve boldog második felesége, Sara mellett, közös fotóikon pedig csak úgy sugárzik róluk, hogy mennyire imádják egymást.

Leadfotó: Mitchell Haaseth/NBCU Photo Bank/Getty Images
Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...