Sztárok

Igazi bombázó lett Jean-Paul Belmondo lányunokája: a 34 éves Annabelle szépségén ámul a világ – fotók

Minden idők egyik legnagyobb francia filmsztárja, Jean-Paul Belmondo sosem tartozott a klasszikus szépfiúk táborába, mégis olyan ellenálhatatlan vonzerővel bírt, amivel nők millióit bolondította magába. Szerencsés génjeit az utódai is örökölték, főként egyelten lányunokája, Annabelle, aki elképesztően szép nővé érett.

Remek géneket örökölt

Noha Jean-Paul Belmondónak számos nőügye volt, magánélete mentes volt az olyan zajos botrányoktól. A színész húszévesen, 1953. december 4-én állt oltár elé első feleségével, Elodie Constantinnal, aki három gyermekkel ajándékozta meg – Patricia 1953-ban (ő 40 esztendősen egy tűzvész következtében életét vesztette), Florence 1958-ban, Paul pedig 1963-ban látta meg a napvilágot. A 2021-ben elhunyt legendának hat unokája született, öt fiú, illetve egy lány, Annabelle, aki mostanra elbűvölő felnőtt nővé cseperedett. A szépségre hamar felfigyelt a divatszakma, s ma már a legfoglalkoztatottabb modellek között tartják számon, ráadásul színésznőként is bontogatni kezdte a szárnyait. Galériánkban megmutatjuk, milyen bájos Jean-Paul Belmondo egyetlen lányunokája:

A néhai színész középső lánya, Florence 1989-ben hozta világra egyetlen gyermekét, akinek az Annabelle nevet adta. A kislány Franciaországban és Kaliforniában is sok időt töltött annak idején, így franciául és angolul is anyanyelvi szinten beszél.
Kattints a további képekért!

Sármját és színészi talentumát is örökölte legendás nagyapjától a szexi Sebastiano Pigazzi, aki modellként is simán megállná a helyét.

Leadfotó: Silver Screen Collection/Getty Images
Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.