Sztárok

Kitálalt Diana egykori komornyikja: kiderült, Katalin és Vilmos valóban annyira szerelmesek-e, mint ahogyan azt mutatják

Paul Burrell szerint Diana óta nem volt még annyira fontos tagja a királyi családnak, mint jelenleg Katalin: az egykori inas úgy gondolja, az egész monarchia jövője rajta áll vagy bukik, így minden összeomlana, ha a trónörökös és a hercegné egyszer a válás mellett döntenének.

Majdnem akkora népszerűségnek örvend, mint egykor Diana

Katalin népszerűségét valószínűleg senkinek sem kell bemutatni: a hercegné Vilmos nejeként lopta be magát az emberek szívébe, azóta pedig töretlenül élvezi a nép szeretetét, nem véletlenül. Katalin soha nem keveredett semmiféle botrányba, nem tett olyat, amivel kivívta volna a palota vagy a britek haragját, emellett pedig három trónörökössel is megajándékozta a brit királyi családot, és szüntelen támogatja férjét az uralkodóvá válás rögös útján. A hercegné továbbá igazi divatdiktátornak és stílusikonnak számít, kifogástalan megjelenésével rendre elkápráztatja az embereket, jótékonysági munkáiról már nem is beszélve. Ott segít, ahol tud, bája, kisugárzása és szépsége pedig tökéletessé teszi őt a nép szemében: egyszóval tehát Vilmos sokak szerint nem is találhatott volna jobb feleséget magának. Éppen ezért nem meglepő, hogy a legtöbben Dianához hasonlítják Katalint: mindkét hercegnét férje tette ismertté, és ahogyan egykor Diana, úgy most Katalin is szinte nagyobb népszerűségnek örvend, mint a trónörökös Vilmos. Pont emiatt gondolja úgy Diana egykori komornyikja, Paul Burrell is, hogy a királyi család gyakorlatilag összeomlana és megszűnne létezni jelenlegi formájában Kate Middleton nélkül. A palota korábbi alkalmazottja szerint ugyanis ha Katalin egyszer a válás mellett döntene, a família elvesztené legbiztosabb bástyáját, a monarchia pedig már sosem lenne olyan, mint előtte – de vajon van ok az aggodalomra? Van esély arra, hogy az álompárnak számító walesiek egyszer pontot tesznek a házasságuk végére? Paul ezt is elárulta, galériánkban olvashatod a részleteket!

Vilmos és Katalin még 2011-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, napjainkban pedig olyan harmonikusnak és kiegyensúlyozottnak tűnik a házasságuk, mint még soha. Paul Burrell Diana egykori alkalmazottjaként azonban pontosan tudja, mi zajlik a színfalak mögött, így nemrégiben megkérdezték a férfit, hogy szerinte a walesi hercegi pár nyilvános megjelenései során mutatott boldogsága és szerelme valódi vagy mesterkélt kép lehet-e.
Kattints a további képekért!

Diana hercegné igazi ikonná vált kiemelkedő karitatív munkájának köszönhetően, éppen ezért Vilmos herceg úgy gondolja, ha néhai édesanyja még ma is az élők között lenne, rendkívüli fájdalommal szemlélni mindazt, amit a hazájában tapasztalna.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...