Sztárok

Megtámadták a világhírű színészt: pillanatokon múlt a szexi sztár élete, késsel rontottak neki

A Másnaposok sztárjának élete csupán a szerencsén múlott elmondása szerint: a színész őszintén vallott arról az esetről, amikor megtámadták őt.

Szerencséje, hogy észnél volt

Bradley Cooperről mindenkinek kapásból három dolog is beugrik: a ragyogó kék szempár, a Másnaposok című filmtrilógia, illetve Lady Gagával való máig tisztázatlan kapcsolata. A színész állítólag a Csillag születik című film forgatása közben került közelebb az énekesnőhöz, a pletykák szerint pedig nem csupán a vásznon alakítottak egy párt. Ez így szép és romantikus is lenne, csakhogy Lady Gagának vőlegénye volt ekkortájt, Bradley Cooper pedig évek óta egy párt alkotott már a szupermodellel, Irina Shaykkal, akitől gyermeke is született. Nos, azóta káosz van a két sztár körül: Gaga és Bradley soha nem vállalták fel a nyilvánosság előtt, hogy valaha is szerelmi viszonyt ápoltak volna, ám mindketten szakítottak korábbi párjukkal. A hollywoodi hírességek szerelmi életét tehát nem könnyű megfejteni, magánéletükkel kapcsolatban azonban jócskán lehet valós, szuperbiztos információkat is hallani: nemrégiben például kiderült, hogy a szívtipró Bradley életére törtek, a színésznek pedig csupán lélekjelenlétén múlott, hogy nem történt tragédia.

Bradley Coopert sokan dicsérik és tisztelik azért, mert a hírnév után sem szállt el magától – megmaradt annak, aki volt, vagyis egyszerű, földi halandónak, akit bizony nem kísérgetnek mindenhová nagydarab testőrök. Nos, úgy tűnik, ez átok és áldás is egyben, ugyanis nemrégiben éppen emiatt esett áldozatául egy támadásnak a színész.
Kattints a további képekért!

Paul Burrell szerint Diana óta nem volt még annyira fontos tagja a királyi családnak, mint jelenleg Katalin: az egykori inas úgy gondolja, az egész monarchia jövője rajta áll vagy bukik, így minden összeomlana, ha a trónörökös és a hercegné egyszer a válás mellett döntenének.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...