Sztárok

Szétszedik a rajongói Napomi Campbellt, amióta felbukkant az agyonretusált képének eredetije - Fotók

A Vanity Fair Oscar partyján jelent meg az 52 éves színésznő-modell, amit már majdnem el is felejtett a világ. Aztán posztolt egy Insta-képet, azóta meg sorra kapja a becsmérlő kommenteket.

Fotó

Alig egy hete ismét gálázott Hollywood, átadták az idei Oscar-díjakat. Beverly Hills-ben mindenki megjelent, aki egy kicsit is számít, így nem maradhatott le az év bulijáról az 52 éves szupermodell, Naomi Campbell sem. Az anyuka egy krémszínű, sellőre hajazó kagylómelltartóval díszített Schiaparelli ruhában jelent meg, és egy látványos arany nyakéket is felvett hozzá. Csodájára járt a világ. "Naomi szinte egy beszámolóból sem maradt ki, ódákat zengtek a szépségéről, majd egy rossz döntésének köszönhetően most ugyanezért bántják őt. A partiról ő is megosztott egy képet - igaz, annyira megszaladt a retusálással, hogy azóta rajta röhög a világ" - írja a TWN.hu. Íme az ő képe - de mutatjuk az eredetit is.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...