Sztárok

Az ukrán elnök ritkán látott nejéért rajong az internet: bámulatosan szép nő Zelenszkij felesége – Fotók

Olena Zelenskát már több mint 3 millióan követik az Instagramon.

Ő az ukrán first lady

Idén február 24-én volt egy éve annak, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát, és megindította az ország elleni inváziót: aznap légvédelmi szirénák hangja törte meg a csendet, és megannyi orosz rakéta zúdult a nagyvárosokra. Azóta eltelt majd 13 hónap, de a háború még mindig tart, így Ukrajna 6. elnökéről, Volodimir Zelenszkijről is folyamatosan cikkeznek, hogy a vezető miként próbálja óvni hazáját Vlagyimir Putyintól. Nos, a 45 éves Zelenszkij nem csupán szülőföldjét, de családját is védelmezi, ahogy tudja, hiszen az elnök két gyermek édesapja, valamint Olena Zelenszka férje, így felesége, lánya és fia legalább akkora veszélyben van, mint ő maga. Az ukrán first ladyről, Olenáról azonban sokkal kevesebbet hallani, mint Zelenszkijről, pedig az elnök felesége hazájában épp oly népszerű, mint férje: az Instagramon például több mint 3 millió embert érdekel, mikor mit csinál épp Olena, aki egyébként egy gyönyörű nő. Galériánkban mutatjuk a ritkán látott first ladyt!

Olena Zelenska 1978 februárjában látta meg a napvilágot, és a Krivij Rih-i Nemzeti Egyetem építőmérnöki karán tanult építészetet, majd a Kvartal 95 állami tulajdonban lévő televíziós szórakoztatóipari produkciós cég írója lett.
Kattints a további képekért!

Paul Burrell szerint Diana óta nem volt még annyira fontos tagja a királyi családnak, mint jelenleg Katalin: az egykori inas úgy gondolja, az egész monarchia jövője rajta áll vagy bukik, így minden összeomlana, ha a trónörökös és a hercegné egyszer a válás mellett döntenének.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.