15 éves lett Gesztesi Panka – Így néz ki ma Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya

Édesanyja, Liptai Claudia megható sorokkal és montázzsal köszöntötte nagylányát, Pankát születésnapja alkalmából.

Kész nő!

Gyönyörű nővé cseperedett Gesztesi Károly és Liptai Claudia közös lánya, Panka, aki immáron az iskola mellett már modellként is dolgozik. Bár édesanyja nem sűrűn oszt meg fotókat lányáról közösségi oldalain, születésnapja természetesen kivételt képezett ez alól a szabály alól, és egy képmontázzsal köszöntötte nagylányát annak 15. szülinapja alkalmából. Panka azonkívül, hogy egyre jobban hasonlít édesapjára, keresett modell is: idén például a Sugarbird 2021-es tavaszi kollekciójának egyik arca lett, ezenkívül a lány óvódás kora óta sportgimnasztikázik, így nem csak szép, de tehetséges is, a mozgásnak köszönhetően pedig hibátlan alakra tett szert. A lassan felnőtté cseperedő Panka az Instagramon is nagy érdeklődésnek örvend, több mint 27 ezer követővel rendelkezik, akiket rendszeresen megörvendeztet egy-egy friss képpel. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki ma a bájos lány!

Panka 2018-ban, három évvel ezelőtt még kislányos vonásokkal rendelkezett, mára azonban ezek helyét átvették a kecses és nőies pózok, illetve tekintet a fotókon.
Kattints a további képekért!

Mint azt tudvalevő, Angelina Jolie és Brad Pitt hat gyermeket neveltek közösen, ebből három örökbefogadott, három pedig vérszerinti. Most kiderült, hogy Maddox fiúkat állítólag a volt sztárpár elrabolta szüleitől Kambodzsából.

Leadfotó: instagram.com/borsonline

Oldalak