Sztárok

Amy Winehouse apja azt állítja, hogy a lánya szellem meglátogatta és az ágyán ült

A 70 éves Mitch Winehouse egy új interjúban idézte fel az élményt, és azt mondta, érezte, hogy a néhai énekesnő szelleme "belépett a hátába", amikor három évvel ezelőtt a lakásán tartózkodott.

A szellem

Amy Winehouse apja, Mitch elárulta, hogyan látogatta meg őt három évvel ezelőtt a néhai énekesnő szelleme.

A kritikusok által elismert énekesnő 2011 júliusában, 27 évesen, alkoholmérgezésben halt meg. Mitch most, egy évtizeddel ezelőtti halála kapcsán elmondta, hogy még mindig érzi Amy jelenlétét maga körül, sőt, elmesélte, hogy egy alkalommal úgy érezte, hogy Amy az ágyán ül.

A 70 éves férfi felidézte, hogy a Valerie slágergyáros "szelleme" meglátogatta őt, amikor a lakásában tartózkodott, és hozzátette, hogy a látogatást később egy médium is megerősítette.

A Jewish News-nak nyilatkozva azt mondta:"Három évvel ezelőtt Amy lakásában voltam, és éreztem, hogy valami bejön az ablakon, és "belép" a hátamba. Olyan volt, mintha valaki egy elektromos fogkefét tett volna a hátamra. Az érzés nagyon drámai volt, de nagyon kellemes is egyben. Ránéztem az órára, és 5:02 volt. Bepánikoltam, hogy szívrohamom van, de aztán sikerült lecsillapodnom. Elmentem ehhez a nőhöz (egy médiumhoz a szerk.), aki azt mondta nekem: Amy eljött hozzád. Reggel 5:02 volt. Elmagyaráztam neki az érzést, mire ő azt mondta: Ez Amy energiája volt. Állandóan őt érzem, és tudom, hogy Janis is érzi. A fiam, Alex azt mondja, hogy látta őt halványkék fényben. Mindannyian érezzük a jelenlétét."

Mitch új interjúja a BBC új dokumentumfilmje, a Reclaiming Amy előtt készült, amely a sztár életét a közeli barátok és családtagok szemszögéből vizsgálja, és eddig nem látott felvételeket mutat be.
Csütörtökön Amy édesanyja, Janis Winehouse-Collins felidézte az énekesnő halála előtti utolsó megható beszélgetésüket az ITV műsorában a Lorraine Kellyvel készített új interjúban.

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.