Gáspár Laci és Kasza Tibi kézlenyomatával avatták fel a megújult Petőfi Csarnokot

Gáspár Laci, Kállay-Saunders András, Cserpes Laura, a Children of Distance és Kasza Tibi kézlenyomatukkal avatták fel a megújult PeCsát. A legendás szórakozóhelyen pénteken indul a nyári szezon – az ország legnagyobb szabadtéri chill teraszával és sztárfellépők koncertjeivel várják a parti arcokat.

Örök mementóként szolgál majd Gáspár Laci, Kállay-Saunders András, Cserpes Laura, a Children of Distance tagjai, és a megnyitó ünnepségre a kedvesével érkező Kasza Tibi kézlenyomata a Petőfi Rendezvényközpontban. A sztárok beletenyereltek a műgyantába, és ezzel kezdetét vette egy fergeteges nyár a legendás szórakozóhelyen, amely immár Petőfi Rendezvényközpont néven várja a látogatókat.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A hírességek más módon is megemlékeztek arról, hogy a komplexum életében új fejezet kezdődik: festékszórót kaptak a kezükbe és új köntösbe öltöztették a szabadtéri helyszín, a Petőfi Kert asztalait. Mindegyikük azt festett rá, amit éppen a szíve és a keze diktált - Cserpes Laura például egy mosolygó arccal dekorálta ki saját asztalát. „Egy mosoly mindenki napját megszépíti, remélem azokét is, akik emellé az asztal mellé ülnek a jövőben” – mondta az énekesnő, utalva ezzel arra, hogy az újonnan festett bútorok ott maradnak a chill teraszon, így a vendégek eldönthetik, hogy melyik sztár „asztalához” szeretnének letelepedni.

„Budapestnek szüksége van egy szórakozóhelyre, ahol több ezren bulizhatnak a csillagos ég alatt. Még énekesi pályám legelején léptem fel a PeCsában, és már alig várom, hogy a szombati nyitókoncerten beizzítsam a közönséget” – mondta el Gáspár Laci, aki monogramját festette fel az egyik asztalra.

A régi-új bulihely a június 28-29-i nyitóhétvégén kezdi meg nyári szezonját - a „tenyerelős” sztárok mellett Tóth Gabi, Majka és Curtis, a fedett Csarnokban pedig az elektronikus zene sztárjai: Muzzaik. Andro és a világhírű DJ, ZEDD adnak fergeteges partit. Július 5-én a friss Comet-díjas Children of Distance és Fluor Tomi lép színpadra, július 25-én az amerikai rapper, Kid Ink adja a talpalávalót, augusztus 23-24-én pedig Magyarország első többnapos vodkafesztiváljával várja a látogatókat a megújult komplexum.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!