Sztárok

Ők Garas Dezső tündéri unokái - Fotók

A legendás színész 8 éve hunyt el.

Legenda

Garas Dezső az ötvenes évek közepétől játszott a színpadon, dolgozott a Nemzetiben és a Tháliában is, majd 1982-ben már rendezőként is bemutatkozott a közönségnek. Számos legendás filmszerep is köthető a nevéhez, többek között az Abigélben, a Ripacsokban és a Liliomfiban is láthatta a közönség, aki rajongott a tehetséges, ám rendkívül szerény művészért. Számos pályatársához szoros barátság fűzte, legfőképp szeretett kolléganőjéhez Törőcsik Marihoz, akivel halálig tartotta a kapcsolatot. A Kossuth-díjas művésznek Böszörményi Nagy Ágnessel való házasságából egy fia született, Dániel, és egy lánya, Klára, akik részben továbbvitték a családi hagyományt, és ma is a filmszakmában dolgoznak.

Lapozz tovább!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.