Testőrök védik Lagzi Lajcsi családját - A zenész komolyan veszi a halálos fenyegetést

Lagzi Lajcsit alig egy hete érte halálos fenyegetés, amelyet e-mailben kapott meg a zenész, valamint a Blikk szerkesztősége. A lap most kiderítetette, mire jutott az ügyben a rendőrség, illetve beszéltek a trombitással, aki szigorú óvintézkedéseket vezetett be az elmúlt napokban családja védelmére.

Lagzi Lajcsit kihallgatta a rendőrség

Az 55 éves Lagzi Lajcsi körülbelül másfél hete kapott halálos fenyegetést, amelyet az ismeretlen elkövető a Blikk szerkesztőségének is eljuttatott. A zenész Elfújom az igazságot című könyvét ugyanis a lap egyik munkatársa írta és szerkesztette. Ebben olvashatóak olyan részletek, amelyek felháborították a fenyegetőzőt. Galambos Lajos nem vette félvállról az ügyet, még azon a napon feljelentést tett. A magazin most megtudta, a hatóságok mindezt nagyon komolyan veszik, a zenészt ki is hallgatták már az ügyben.

"A nyomozó érdeklődött, hogy kik kaptak még fenyegető levelet, és arról is, hogy gyanakszom-e valakire" - mesélte Lajcsi, aki annyira félti családját, hogy úgy érezte, kénytelen komoly óvintézkedéseket hozni.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: tv2.hu

Oldalak

  • 1
  • 2