Sztárok

Az autó tervezőinek hibájából hunyt el Anton Yelchin? Ez az apróság megmenthette volna

A hétvégén tragikus hirtelenséggel elhunyt a mindössze 27 éves Anton Yelchin, aki fiatal kora ellenére rendkívül sikeres karriert tudhatott maga mögött. A színészt otthona kapujában érte elképesztő baleset, sajnos már senki nem tudott segíteni rajta.

Elhunyt Anton Yelchin

Vasárnap reggel otthonának kapujában érte a halál a mindössze 27 éves Anton Yelchint, akit a legtöbben a Star Trek Chekovjaként ismertek. A színészre barátai találtak rá, akik nagyon aggódtak érte, mert már órák óta nem érték el, pedig közös próbájuk lett volna. Sajnos ekkor már késő volt. Yelchin holttestére a kocsifelhajtóján találtak rá, saját autója gázolta el, majd szorította egy téglaoszlophoz. A motor még járt, amikor az ismerősök odaértek. A rendőrség egyelőre nem tudott magyarázatot találni arra, miért szállt ki Anton az üresbe tett járműből. Yelchin gyerekként feltűnt a Vészhelyzet egyik epizódjában, illetve ő játszotta az ifjú Kyle Reese-t a legutóbbi Terminátorban.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: screengeek.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.