Bosszúra készül Gabriela Spanic: a színésznő elárulta, ki okozott számára rengeteg szenvedést

Nem akárkit szeretne megleckéztetni a népszerű színésznő zsűritagként.

Visszatért, és most bosszúra készül

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk korábban, Gabriela Spanic újra visszatért Budapestre a Dancing with the Stars miatt – eddig csak azt lehetett tudni, hogy a 47 éves venezuelai világsztár idén ismét meghódítja a táncparkettet, ugyanis a hetedik élő showba visszatértek a tavalyi évad versenyzői, hogy csatlakozzanak a még most versenyben lévő párokhoz. Gabriela is köztük volt, így ő Andrei Mangra és Tóth Andi duójába szállt be, és hárman együtt előadtak egy produkciót, méghozzá egy nem akármilyen charlestont, amivel elbűvölték a zsűrit és a közönséget is. Itt azonban még nem volt vége az estének, ugyanis a Riszaviadalon kiderült, hogy a csatorna a jövőheti elődöntőre is meglepetéssel készül: a zsűrihez vendégként csatlakozik majd a telenovellák királynője, Spanic, aki elárulta, hogy vérszemet kapott az ajánlat hallatán, így bosszúra készül.

A színésznő Ördög Nórához, Kováts Gergely Csanádhoz, Molnár Andihoz és Berecki Zolihoz csatlakozik majd a zsűriasztalnál, így a versenyzők nem 40, hanem akár 50 pontot is bezsebelhetnek produkciójuk után.
Kattints a további képekért!

Egy fergeteges cha cha cha-val örvendeztette meg a nézőket és a zsűrit szombat este Kinizsi Ottó, Szőke Zsuzsanna és a hozzájuk csatlakozó Osvárt Andrea.

Leadfotó: facebook.com/ProTVRomania

Oldalak