Visszatér a Dancing with the Starsba Gabriela Spanic

Az előző évadban második helyezett lett párjával, most viszont ismét tiszteletét teszi majd a táncos showműsorban a világhírű színésznő, akit egy telenovella kapcsán zárt szívébe a hazai közönség.

Tavaly egész Magyarországot lázba hozta

Tavaly a TV2 táncos showműsora, a Dancing with the Stars kedvéért Magyarországra látogatott a venezuelai színész-énekesnő, akit a magyar televíziónézők leginkább a Paula és Paulina című szappanoperából ismerhetnek, mely óriási sikerrel futott idehaza a kilencvenes évek alkonyán. A világsztárral annak idején a Femcafe.hu is készített interjút, melyben a 47 esztendős Gabriela Spanic arról is beszélt, mi az, ami a legjobban tűzbe hozza, ha Magyarországra gondol. Később aztán arról is nyilatkozott, mely feltétel teljesülése esetén maradna hazánkban, de a DWTS-béli szereplése is nagy port kavart. Mi is cikkeztünk sérüléséről, melyet a produkció felvételei közben szenvedett el, de nagylelkűségével is felhívta magára a figyelmet.

Spanic végül az előkelő második helyet csípte meg a versenyben, partnerével, Andrei Mangrával később együtt hagyták el Magyarországot, így a közönség sokáig azt hihette, hogy szerelemre lobbantak egymás iránt. Mangra ugyan azt nyilatkozta, hogy Spanic és ő csupán jóbarátok, még ezután is felmerült a gyanú, hogy esetleg sokkal gyengédebb érzelmek fűzik össze az egykori táncosokat. Spanic, aki az elmúlt időszakban kissé háttérbe húzódott, most ismét hallatott magáról.

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2