Interjú Gabriela Spanic-kal - Hihetetlen, mit vár a legjobban Magyarországon

A TV2 októberben indítja el a világszerte népszerű formátum magyar verzióját, jön a Dancing with the Stars - Mindenki táncol első évada. Mint kiderült, egy külföldi híresség is szerepet kapott a show-ban.

Dancing with the Stars

Nagyszabású showműsor, a Dancing with the Stars - Mindenki táncol keretén belül mutatja majd meg a magyar sztárvilág színe java, hogyan ropja a legkülönbözőbb stílusokban. A produkció egyik legnagyobb meglepetése, hogy egy világsztár is versenybe száll, akinek kilétét a tegnapi Sztárban sztár adásában fedték fel. A meghívott híresség Gabriela Spanic, aki röviden arról is mesélt a Femcafe.hu-nak, miért vállalta el a műsorban való szereplést, és azt is elárulta, mit vár a legjobban Budapesten.

Igazán látványos leleplezés volt, és már itt is kiválóan táncolt. Napok óta megy a találgatás, vajon ki lehet a világsztár, akit hétről-hétre csodálhatunk majd. Nem lehetett könnyű elbújni. Mikor érkezett meg Magyarországra?

Három hete vagyok Budapesten, és már az első perctől kezdve nagyon kedvelem az itteni környezetet. Vártam már, hogy ideérjek, ám eddig sajnos csak inkognítóban élvezhettem ezt a gyönyörű várost, mondhatni szinte ki sem mozdulhattam, nehogy valaki meglásson, mert akkor oda a meglepetés.

Akkor bizonyára nem volt könnyű elfoglalnia magát. Mivel töltötte az elmúlt heteket?

Leginkább partneremmel, Andrei Mangrával próbáltam, aki feltűnt már a műsor román és belga verziójában is. Emellett próbáltam a családomra is időt szakítani és a fiamnak is segítettem az iskolai feladatokban. Na meg persze főztem, az itt sem maradhatott ki.

Nagy utat tett meg, hogy részt vehessen a Dancing with the Stars magyar verziójában. Miért fogadta el a felkérést?

Szeretek táncolni és szeretem Budapestet is, így elképesztően hálás vagyok ezért a meghívásért. Megtisztelve érzem magam, hogy itt lehetek, és hihetetlenül nagy bennem a versenyszellem, minél tovább szeretnék bent maradni a versenyben, sőt, ha lehet, akkor egészen a fináléig mentelni, ott pedig nyerni.

Ugyan reflektorfényben éli az életét, a tánc mégis egy új terep lesz. Ehhez képest magabiztosan mozgott már most, a bemutatkozó produkcióban is. Sugárzik önből a magabiztosság és a szexiség még a legnehezebb helyzetekben is. Hogyan csinálja?

Nem érzem magam szexinek, de remélem a közönség igen. Ugyan nagyon maximalista vagyok, emellett iszonyúan spontán is, mondhatni napról-napra élek, engedem, hogy vigyenek magukkal az események. Amire a legjobban odafigyelek az az, hogy élvezzem az életet, és mindenben megtaláljam az örömet, a boldogságot.

Egy kicsit a kulisszatitkokról. Lesz-e vagy esetleg van-e már most valamilyen színpadra lépés előtti rituáléja, babonája, amely végigkíséri majd a fordulók alatt?

Meditálni és imádkozni szoktam és fogok is, ezek már bevett szokások nálam. Ettől függetlenül a kemény munkában hiszek, és teljességgel biztos vagyok abban, hogy a befektetett munka megtérül. Dolgozni, imádkozni, élvezni - ez az életfilozófiám.

Most, hogy végre kiszabadulhat a próbateremből inkognító nélkül, mi lesz az első dolga Budapesten?

Voltam már itt egyszer korábban, imádom ezt a várost. A kedvenceim a Szent István Bazilika, a Vásárcsarnok és a Budai Vár, ám korábban egy dolog kimaradt, és azt most mindenképpen pótolom. A legjobban azt várom már Magyarországon, hogy vonatozhassak.

A különleges szobrairól ismert képzőművész munkáinak most a gyönyörű Várkert Bazár fog otthont adni.

Fotók, leadfotó: Femcafe.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!