Kiss Ramóna elárulta, miért fogadta el a TV2 műsorvezetői felkérését

Közel két évtizeden át a konkurens csatornánál dolgozott, most a Dancing with the Stars műsorvezetője lesz, Stohl András oldalán.

Csatornát váltott

Az idei év egyik legnagyobb meglepetése, hogy a korábban az RTL Klub színeiben tevékenykedő Kiss Ramóna a TV2 legújabb showműsorának, a Dancing with the Stars-nak lesz a műsorvezetője. A partnere Stohl András lesz, a szereplők között pedig olyan világhírű színésznő is feltűnik, mint a Paula és Paulinából - és más szappanoperákból - ismert Gabriella Spanic. A bombahírek a Sztárban sztár vasárnapi adásában robbantak, amelynek végén a Life.hu kérdezte meg az újdonsült, átigazolt műsorvezetőt arról, miért hozta meg ezt a meglepő döntést.

"Nekem is furcsa még, kísérgetnek egyik stúdióból a másikba, mert nem ismerem még itt a járást. (...) Természetesen nagyon nehéz volt eltitkolni, hogy ma este én fogok besétálni a színpadra, de éppcsak a közelmúltban fogalmazódott meg ez a gondolat. (...) Boldogan mondtam igent. Az, hogy Stohl Andrással besétálhattam a színpadra a többiekhez, az egy meghatározó pillanata a karrieremnek és az életemnek. Innentől kezdve valami nagyon jót és valami nagyon újat szeretnék csinálni ősszel" - vallott Ramóna, aki visszautasíthatatlan ajánlatnak érezte a felkérést.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!