Gábor Zsazsa ismét kórházban - Légzési nehézségekkel küzd a 99 éves díva

Nemrég még a sajtó a hatalmas, fényűző 99. szülinapi bulitól volt hangos, most azonban szomorú híreket kaptunk az idős díva felől. Két nappal az impozáns parti után ismét kórházba került.

Levegőt

Pislákol Gábor Zsazsa fényes csillaga. Lehangoló hírként közölték a rajongókkal, hogy a magyar származású amerikai filmcsillag ismét kórházba került, nem sokkal a 99. születésnapja után. Kilencedik férje, Frederic von Anhalt nyilatkozata szerint Zsazsa légzése az utóbbi napokban furcsa volt, emiatt orvost is hívott hozzá, aki megállapította, hogy a felgyülemlett nyál miatt nem kap rendesen levegőt az ágyban fekvő díva. Azóta kórházba szállították, ahol előjegyezték egy műtétre, ahol gyomorszondát fognak beültetni neki, hogy megkezdhessék a művi táplálását. Ha elvégezték a beavatkozást, valószínűleg a légzési nehézségek is javulni fognak, de ilyen korban már a legkisebb beavatkozás is halálos lehet, ezért orvosai nagyon aggódnak érte.

A cikk folytatásáért kattints a második oldalra!

Fotó: dailymail.co.uk

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.