A popsztár árnyékában - Ő Freddie Mercury ritkán látott húga, Kashmira

A Queen legendás frontemberének húga sokat tudott az énekes viselt dolgairól, de ezekkel együtt fogadta el és szerette fivérét.

Nem volt egyszerű élete

2018-ban minden a Queenről és legendás frontemberükről, Freddie Mercury-ről szólt. Az elképesztő hangú énekes családi drámájáról a róla készült film kapcsán többet is megtudhattunk, hiszen a párszi indiai származású Farrokh Bulsara édesapja és édesanyja nehezen fogadták el, hogy egyetlen fiúgyermekükből egészen más felnőtt lett, mint amire számítottak. Egyfelől meg kellett birkózniuk azzal, hogy megtagadta születési nevét és művésznevet használt, botrányos ruhákat viselt és olykor igencsak gátlástalan tudott lenni a színpadon és a médiában. Nem beszélve arról, amikor arról kezdtek el cikkezni az újságok, hogy a saját neméhez vonzódik. Freddie életvitele egy tradicionális indiai család értékrendjével nehezen volt összeegyeztethető. A társa és cinkosa a nehézségekben csupán a kishúga, Kashmira volt, aki annyira szerette bátyját és tisztelte tehetségét, hogy el tudta őt fogadni olyannak, amilyen.

Freddie Mercury egyetlen húga, Kashmira

Közös fotón a két testvér és édesanyjuk, Jer Bulsara, aki 2016-ban hunyt el, így a Freddie-ről készült filmet sajnos már nem láthatta.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!