#filternélkül - Szinkronszínésznő és vlogger - Ismerd meg Andit!

Egy csicsergő hang, ami mégis olyan éretten szól korosztályához, hogy több mint 60.000-en követik nap mint nap. Laudon Andi egy sokoldalú tehetség, aki úgy inspirál másokat, hogy nem akarja senkinek megmondani, mi a jó.

#filternélkül - Interjúsorozat Magyarország legmenőbb influencereivel

Véleményvezérek, akiket százezrek követnek. Divatos ruhák, luxuskozemtikumok, drága éttermek és lélegzetelállító utazások - dolgok, amelyekről a legtöbben csak álmodozunk. Igazán jó influencernek lenni azonban nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik. Új sorozatunkban hazánk leghíresebb vloggereit, youtubereit és Instagram modelljeit kérdezzük arról, mi a valóság, amit a filterek elrejtenek.

Aki kérdez: Lakatos Melinda

Színészet, utazás, életmód

A legtöbb fiatal lányt érdeklik azok a dolgok, amiket kreatívan, mégis hitelesen mutat be YouTube csatornája feliratkozóinak Laudon Andi. A 25 éves lány a hétköznapokban szinkronstúdiókban kölcsönzi hangját különböző karaktereknek, szabadidejében viszont olyan népszerű tervékenységeknek hódol, mint az utazás vagy a jóga, de nagyon fontos számára az önfejlesztés is. Más magyar vloggerktől az különbözteti meg, hogy több lelki témájú tartalmat tesz közzé, amikre egyre nagyobb az érdeklődés. Andi fiatal kora ellenére nagyon bölcsen beszél az élet nagy kérdéseiről, és úgy mutat példát másoknak, hogy nem üres közhelyeket puffogtat, hanem saját életéből hoz példákat, tapasztalatokat.

A #filtnernélkül interjúsorozat 3. részének vendégével kedvenc budapesti kávézójában beszélgettünk. Ezúttal azokról a dolgokról is szó esett, amikről videóiban csak ritkán vagy keveset mesélt a közönségnek.

Lapozz, az interjú a következő oldalon indul!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!