Sztárok

Fenyő Miklós megmutatta ritkán látott unokáját: Balázs sokat nőtt az utóbbi időben, ilyen aranyosan mutatnak együtt az énekessel – fotók

Fenyő Miklós nagyon ritkán posztol a családjáról a közösségi oldalán, a minap azonban kivételt tett: rajongóinak megmutatta, mennyit nőtt már az unokája, Balázs.

Büszke nagypapa

A Hungária a legismertebb és legsikeresebb magyar rock and roll-együttes, amely 1967-től volt aktív egészen az 1982-es feloszlásig, de mind a mai napig az egyik legnépszerűbb hazai könnyűzenei zenekarnak számít. A formációt Fenyő Miklós alapította, aki a későbbiekben számos felejthetetlen slágerrel lopta be magát a közönség szívébe – gondoljunk például a Ciao, Marina, a Csókkirály vagy a Hotel Menthol című dalokra. A 75 éves dalszerző, szövegíró és énekes napjainkban is csúcsformában van, koncertjein több ezres tömegeket szórakoztat, de persze igyekszik nemcsak a munkára, hanem a családjára is koncentrálni. Jelenleg a Balatonon élvezi a nyári időszakot, ahova ritkán látott unokája is elkísérte – az énekes közös fotót is posztolt magukról, melyen jól látszik, mennyit nőtt mostanra a kisfiú. Mutatjuk:

Fenyő Miklós két gyermek büszke édesapja: fia, Dávid – vagy ahogyan az énekes becézi, Dáci – 1974-ben, míg lánya, Diána – azaz Dió – 1976-ban látta meg a napvilágot. Az énekes 50 év házasság után, 2013-ban vesztette el szeretett feleségét: Ági hiányát csak egyetlen dolog tudta számára enyhíteni, mégpedig az, hogy a tragédia napján kiderült, nagypapa lesz.
Kattints a további képekért!

Új korszak köszöntött be Hadas Kriszta életébe öt hónappal ezelőtt, hiszen bővült a családja. Az újságíró nemrég őszintén vallott arról, miként éli meg a nagymamaszerepet, valamint arról is mesélt, milyen gyakran tölt időt az unokájával.

Leadfotó: Facebook/ Fenyő Miklós

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!