Sztárok

Felszántották a vörös szőnyeget: igazi dívaként pózoltak a hazai sztárok a Glamour-gálán – videó

A csütörtök esti Glamour-gála ismét alkalmat kínált a magyar hírességeknek, hogy hollywoodi sztárokként ragyogjanak a vörös szőnyegen. Feltűnő ruhakölteményekből és különleges pózokból most sem volt hiány.

Tiszta Hollywood

15. évfordulóját ünnepelte csütörtök este a Glamour Woman of the Year gála, ahol a hagyományokhoz híven a kiemelkedő magyar női tehetségeket díjazták, 6 kategóriában. A nyertesekről ITT olvashatsz, míg a legjobb vörös szőnyeges szetteket ITT csekkolhatod le. A GLAMOUR csapata idén is fontosnak tartotta, hogy a XXI. századi ökomissziónak megfelelő, környezetbarát eseményen ünnepelhessen. Az est dress code-ja szerint a sztárok már viselt és szívükhöz közel álló, újragondolt vagy éppen a környezetvédelemre nagy hangsúlyt fektető vállalkozások, illetve hazai tervezők ruháiban jelentek meg és ezt szívesen meg is mutatták az esemény vörös szőnyegén. Videós összeállításunkból most kiderül, milyen az, amikor a hazai hírességek hollywoodi dívaként pózolnak.


Tóth Andi is együtt bulizott a sztárokkal az idei GLAMOUR-gálán, ahova egy nem mindennapi, elképesztően szexi szerelésben érkezett. Az énekesnővel sok minden történt az elmúlt időszakban, erről pedig a Femcafe.hu-val beszélgetett az este folyamán.

Leadfotó: Femcafe.hu

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.