Sztárok

Internetes csalás áldozata lett Barta Sylvia: komoly pénzösszeget loptak el a csinos időjóstól, bottal ütheti a tettesek nyomát

A celebritás nemrég egy külföldi internetes oldalról rendelt magának egy sporteszközt, azonban a termék sosem érkezett meg hozzá, ellenben horribilis pénzösszeget emeltek le a bankszámlájáról.

Egy pillanat alatt rémálommá változott az online vásárlás

Internetes csalás áldozata lett az 53 éves időjós, Barta Sylvia - adta hírül a Blikk. A csinos híresség néhány héttel ezelőtt egy külföldi internetes oldalról rendelt magának egy sporteszközt, azonban a termék sosem érkezett meg hozzá, a "vásárlást" viszont a baknszámlája sínylette meg. Barta Sylvia először kifizette az áru ellenértékét, később viszont kapott egy vámfizetéssel kapcsolatos e-mailt, amiben a bankkártyája adatait, továbbá az azokhoz tartozó jelszavakat követelték tőle. Másnap derült ki, hogy ismeretlen elkövetők 160 ezer forintnyi eurót emeltek le a bankszámlájáról. Később újabb összeggel próbálták megterhelni a televíziós számláját, ezt azonban már Barta Sylvia bankja akadályozta meg.

"Általában mindennek alaposan utána szoktam járni. Sajnos ez az oldal még a leginkább kétkedőket is csőbe húzta volna, szomorú, de én is így jártam. Viszont eddig sem és a jövőben sem szeretném úgy élni az életemet, hogy rendszeresen attól rettegek, hol és mikor vernek át. Nyilvánvalóan ezentúl még jobban odafigyelek, de folyamatos bizalmatlanságban sem lehet élni. Bár a velem történteket már nem lehet visszacsinálni, de abban bízom, hogy a történetemmel megóvhatok másokat attól, hogy hasonló helyzetbe kerüljenek" - fűzte hozzá a történtekhez az időjós.

A közkedvelt médiaszemélyiség ezúttal Palik László YouTube-csatornájának műsorában vallott arról, miért is távozott az ATV képernyőjéről.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.