Sztárok

Van, ami miatt még Erzsébet királynő is megszegi a protokollt

Őfelsége saját szabályát rúgta fel.

A királynőnek mindent lehet?

Egy blogger, Laura-Ann Barr szerdán meghívást kapott Erzsébet királynő kerti partijára a Buckingham-palotába. A látogatást dokumentálták is, a királynő Laura-Ann-nel közösen szerepel egy Instagramon megosztott videóban. Itt jól látszik, amint Őfelsége megáll és mosolyogva, elismerően pásztázza a virágokat, köszönetet mondva a bloggernek, aki a kedvenc színét álmodta meg a kompozícióban, főleg rózsaszín növényeket adott át neki.

A csokor elfogadása azért meglepő, mert II. Erzsébet korábban úgy határozott, hogy a királyi család tagjai nem fogadhatnak el virágot az alattvalóktól. A People magazin megkereste a szerencsés hölgyet, aki ezúttal történelmet írt, ugyanis a királynő nem utasította vissza a kedves gesztust.

"Tájékoztattak engem arról, hogy sajnos a királynő nem fogadja el a virágokat, mivel tiltja a protokoll, de ha szerencsés vagyok, akkor a palota valamelyik munkatársa elfogadja őket a nevében. Azt hiszem, mindenki nagyon megdöbbent, amikor mégis vettem a bátorságot és egyenesen neki adtam át a virágokat"

- nyilatkozta a magazinnak a blogger.

Gratuláltak neki

„A biztonsági személyzet gratulált nekem, és azt mondták, hogy nem akartak hinni a szemüknek, hogy megállt és elfogadta a virágokat” Azt mondták, hogy ilyen még soha nem történt meg korábban" - lelkendezett.

A csinos blogger egyike volt annak a 8000 embernek, akik közül kiválasztották a néhány szerencsést, akik részt vehettek a királyi család kerti partiján.

Szörnyű betegsége ellenére is kirobbanthatatlan a színpadról.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.
Lifestyle
Nem elég, hogy az orosz-ukrán háború miatt így is illékony és instabil lábakon áll a világ békéje, Észak-Korea időről időre borzolja a kedélyeket.