Kiderült, mikor érkezik Tóth Gabi és Krausz Gábor gyermeke

Az énekesnő hosszú idő óta először adott interjút.

Nagy a boldogság

Korábban már megírtuk, hogy a gyönyörű énekesnő, Tóth Gabi és vőlegénye, Krausz Gábor mesterséf első közös gyermeküket várják. A baba érkezésének azért örülnek különösen, mivel az újdonsült anyukának korábban azt mondták az orvosok, hogy nem lesz sétagalopp a gyermekvállalás az egészségi állapota miatt. Éppen ezért most rettenetesen odafigyelnek arra, hogy a terhesség a lehető legnagyobb nyugalomban zajlódhasson.

Gabi a fellépéseinek nagy részét lemondta, egyedül a Sztárban sztár új évadának zsűrizését fogadta el. Ennek kapcsán kérdezte a TV2 riportere, akinek őszintén mesélt a munkájában és a magánéletében történt változásokról.

Még nem tudni, mi a neme

"Még mi sem tudjuk, de remélem, hogy mihamarabb megtudjuk. Valójában azonban annyira mindegy, hogy kisfiú lesz vagy kislány, mert ez egy csoda, ami velünk megtörtént. Egészséges legyen, ez a legfontosabb. Végre értelme lesz az életnek. Szerintem úgy jó, ha az embernek utódai vannak és családot teremt"

- vallott érzéseiről az énekesnő.

Karácsonyi baba lesz

Eddig mindenki csak tippelgette, hogy a sztárpár babája mikor fog megszületni, de most az énekesnő maga fedte fel, hogy pontosan mikorra várható a kicsi érkezése.

"Már nagyon várjuk már, karácsony környékén fog érkezni majd" - árulta el Gabi.

A baba születése előtt pedig minden héten láthatjuk majd az énekesnőt a tévéképernyőn, így nem marad dokumentálás nélkül, hogy időről időre mekkorát nő a pocakja.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak