Kórházba került II. Erzsébet: nem tudni, mi történt, a palota mélyen hallgat

Orvosi segítségre szorult II. Erzsébet: rengetegen aggódnak most a 95 éves királynőért.

Nem tudni, miért vizsgálták ki

Kórházban töltött egy éjszakát a brit uralkodó. A Buckingham-palota csütörtök éjszakai tájékoztatása szerint II. Erzsébet királynő szerda délután kereste fel a kórházat bizonyos előzetes jellegű vizsgálatok elvégzése céljából, de csütörtök délben visszatért rezidenciájára, a London nyugati határában fekvő Windsorba. A palota illetékese szerint a királynő továbbra is jó hangulatban van. A szóvivő nem nevezte meg a kórházat, ahol az uralkodót kivizsgálták, de a királyi család magas rangú tagjait hagyományosan a VII. Eduárd királyról elnevezett londoni kórházban kezelték. A Buckingham-palota - a királyi család londoni hivatala - nem közölte azt sem, hogy a királynőt milyen egészségi okokból miatt vetették alá kórházi vizsgálatnak - írja az MTI. További részleteket a galériánkban találsz!

II. Erzsébet királynő rövid kórházi tartózkodásának okáról valószínűleg később sem lesz hivatalos beszámoló, mivel az udvar a szükséges minimumon túl soha nem közöl részleteket a királyi család magas rangú tagjainak egészségi problémáiról.
Kattints a további képekért!

Fény derült a titokra, mi áll a háttérben amögött, hogy Erzsébet királynő szinte mindig élénk színű ruhakölteményekben jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak