Sztárok

Tragédia a filmforgatáson: elsült a kellékfegyver Alec Baldwin kezében, meghalt az operatőr

A Rust című westernfilm munkálatai közben történt a tragikus baleset. Baldwin nemcsak főszereplője, de producere is az alkotásnak.

Véletlenül lelőtt egy stábtagot Alec Baldwin

Elsült egy kellékfegyver a világhírű amerikai színész, Alec Baldwin kezében a Rust című westernfilm forgatásán, ennek következtében meghalt a produkció vezető operatőre, a rendező pedig megsérült - jelentette a BBC. A 63 éves Baldwin Új-Mexikóban, helyi idő szerint csütörtökön 13 óra 50 perckor, a Bonanza Creek farmon lőtt a fegyverrel - közölte a Santa Fe megyei seriff. Baldwin nemcsak főszereplője, de producere is a készülő mozinak.

Az áldozatot, a filmben operatőrként dolgozó Halyna Hutchinst mentőhelikopterrel szállították kórházba, miután lőtt sebet kapott, de az életét már nem tudták megmenteni. A nő Ukrajnában látta meg a napvilágot, a sarkkörön cseperedett felnőtté a szovjet hadsereg egyik támaszpontján, majd Kijevben belekóstolt az újságírói szakmába, később pedig Los Angelesben filmesként kezdett tevékenykedni. Hutchins a hollywoodi filmipar egyik ígéretes tehetségeként élt a köztudatban, önmagát vérbeli álmodozóként és adrenalinfüggőként jellemezte.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...