Sztárok

A titokzatos férfi, aki megjósolta II. Erzsébet halálát, most azt is elárulta, meddig fog élni Károly király

Logan Smith állítólag még júliusban jósolta meg, hog II. Erzsébet királynő szeptember 8-án fog elhalálozni. A Twitter-felhasználó nemrég a királynő utóda, III. Károly halálának időpontjával kapcsolatban tett megdöbbentő állítást.

Napra pontosan megjósolták Erzsébet királynő halálának időpontját?

Júliusban különös bejegyzést tett közzé a Twitter felületén egy Logan Smith nevű felhasználó: a rejtélyes férfi a Mirror cikke szerint már akkor megjósolta, hogy II. Erzsébet királynő szeptember 8-án távozik majd az élők sorából. Sajnos mindez be is igazolódott: minden idők leghosszabb ideig regnáló brit uralkodója múlt csütörtökön hunyt el a skóciai Balmoralban. Sokan felfigyeltek rá, hogy a szóban forgó júliusi posztban Smith egy másik jóslatot is tett: a felhasználó elárulta követőinek, hogy II. Erzsébet királynő legidősebb fia, a korábbi trónörökös, III. Károly király 2026. március 28-án fog meghalni.

Logan Smith nagy port kavart bejegyzését egyébként törölte a Twitter, sőt a felhasználó fiókját is felfüggesztették, miután jóslatai széles körben ismertté váltak. A megdöbbentő állításokról számos képernyőmentés készült, melyek az elmúlt időszakban bejárták a fél internetet.

Fotó: Samir Hussein / Getty Images

Lapozz, még nem értél a cikk végére!

Oldalak

Sztárok