Sztárok

Menyasszony lett Eminem 27 éves lánya: a sztárcsemete az eljegyzési gyűrűjét is megmutatta - Fotó

Hailie Jade Mathers még 2016-ban, a Michigani Állami Egyetemen ismerkedett meg a vőlegényével.

Több mint fél évtizede kezdődött a kapcsolatuk

Eminem 27 esztendős lánya, Hailie Jade Mathers az Instagramon osztotta meg követőivel a hírt: megkérték a kezét. A sztárcsemete 2016-ban, a Michigani Állami Egyetemen ismerkedett meg vőlegényével, Evan McClintockkal, aki a hétvégén tette fel a nagy kérdést Hailie-nek. Eminem lánya egy lapozható Instagram-bejegyzés formájában tudatta a nyilvánossággal a nagyszerű hírt, s a harmadik fotón közelről látszik a fiatal lány eljegyzési gyűrűje is. A jelenleg 50 éves Eminemnek egyébként összesen három gyermeke született.

Amikor a politikusokra gondolunk, legyen nő vagy férfi, öltözködés terén teljesen jogosan elsőre a nagyon formális megjelenés jut eszünkbe. Azonban Sanna Marin, az elbűvölően szép finn miniszterelnöknő most egy díjátadón mindenkit levett a lábáról a szettjével.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!